Suositut tekstit

maanantai 2. toukokuuta 2011

Ilmapalloja, serpentiiniä, kuohuviiniä, ystäviä... siis vappu!

Barbapapa sanoo moi! Ostin tämän pallon tosin vappu-henkiseksi tuparilahjaksi enkä itselleni.
Vappu on nyt sitten juhlittu. Oli sosiaaliset ja iloiset kaksi päivää. Flunssani oli jo paljon parempi, mutta väsytti silti sen verran, ettei tullut riekuttua aamuun asti. 

Matkasin eilen alkuillasta Vilman kanssa Hanna T:n ja Outin kotibileisiin Vallilaan. Lähdimme sieltä myöhemmin osan porukasta kanssa katsastamaan Vallilan tanssien viimeisen tunnin. Pieni puisto oli aivan räjähdystäynnä, ja joka puolella näkyi tuttuja, kavereita ja tuttuja naamoja. Myöhemmin kuulin, että puistojuhlassa oli ollut myös monia kavereita, joita en vain ollut tungoksen takia nähnyt. Juhlijat olivat muuten pitkälti samannäköisiä kuin Flow-festatareille ts. hipstereiden kokoontumisajot... Tanssit loppuivat jo ysiltä ja jatkoin Vilman kanssa bussilla Lauttasaareen Marjon illanistujaisiin, joissa vierähti muutama tunti. Samalla näin Marjon uuden asunnon, jossa asui aikaisemmin ystävämme Niina, heh.

Eilen en ollut poikkeuksellisesti sopinut enkä saanut kutsua kenenkään järjestämälle vappupiknikille Kaivopuistoon. Tosin olisi ollut queer-piknik Tokoinrannassa ja sinne oli menossa paljon kavereita. Piknik ei tosin eilen huvittanut kun taivaalta satoi vuorotellen vettä ja lunta... Menin sitten Vilman kanssa eilen jo aikaisin päivällä kavereideni Annastiinan ja Juhan vapputupareille Kaivopuiston kupeeseen. Mikä mainio tuparisijainti kun matkalla näimme paljon vappujuhlijoita. Asunto oli tehty vanhaan tehtaaseen, mikä oli täydellinen yhdistelmä: ulkopuolelta vanha tunnelmallinen rakennus, mutta sisältä täysin uusi ja moderni koti. Huoneet olivat isot ja korkeat. Sisutus oli kuin design-lehdestä, mutta ei kylmää, vaan kaunista ja tyylikästä. Parvekkeelta oli näkymä merelle. Toisilla on varaa, huoks...

Lähtiessäni eilen illalla pois tupareista sain vielä kutsun toisen Hannan ex tempore -illanistujaisiin Kallioon, mutta en valitettavasti jaksanut enää lähteä reissaamaan ratikalla, vaan menimme Vilman kanssa mun luokse lepäämään ja katsomaan kiintoisan ja palkitun tosipohjaisen elokuvan Grey Gardens - Harmaan kartanon naiset. 

Mitä sinä teit vappuna? :)

vappuevääni :o)


Vilma puhaltelee kuplia vapputansseissa


modistiksi opiskelevan Paulan itse tekemä näyttävä kukkahattu

kerrankin onnistunut yhteiskuva musta ja Vilmasta

vappumies-Paavo siemailee punaviiniä Marjon asunnolla

Paavon hauskat sukat

Innostuin juhlissa leikkimään serpentiinin kanssa, tässä sylini...

Kaimani tekemää taivaallista juusto-suklaakakkua eilisissä tupareissa. Sain viime viikolla Lontoon-tuliaisena tuon hienon paitani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti