Suositut tekstit

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Laulajatar kuin enkeli

Jo Angel
Olen ollut saamaton kaveri, mutta lopultakin viime viikolla tilasin Levykauppa Äx:stä kaverini Jonnaemilian soololevyn. Tutustuimme jo 1990-luvun lopulla Kallion lukiossa. Jonnaemilia (s. 1982) tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Jo Angel. Levy Who's Afraid of Love? julkaistiin toukokuussa 2010.

Jonnaemilia on tuttu myös aikaisemmasta Kaksio-duostaan, joka julkaisi suomen kielistä elektropoppia sisältävän Lähikuvia-levynsä vuonna 2004. Kaksion hitti Tyttö tanssii vaan soi silloin tiuhaan radiossa ja yökerhoissa. Kaksion jälkeen Jonnaemilia keskittyi kirjoittamaan paljon biisejä muille kotimaisille artisteilla, kuten Antti Tuiskulle hitit Juuret ja En kiellä. Jonnaemilia lauloi tiensä ihmisten sydämiin myös suositun Pasila-animaatiosarjan hupsuna laulajahahmona Jemmica Laamasena. Ihailen Jonnaemiliaa siinä, että hän on jo vuosia pystynyt elättämään itsensä rakastamillaan musiikkihommilla - ja että hän on aina niin sydämellinen ja positiivinen.

Levy putkahti tänään postiluukustani.
Jonnaemilian ensimmäinen soololevy sisältää 12 pop-kappaletta, jotka hän on itse sanoittanut ja säveltänyt. Kappaleet kertovat naisen ja miehen välisen rakkauden onnesta ja rakkauden loppumisesta. Biisit ovat leikkisiä, dramaattisia, melodisia ja raikkaita.

Jo Angelin ja hänen neljän miehen bändinsä voi huhti- ja toukokuussa nähdä keikoilla Helsingin Grand Casinolla.

Hesarin juttu Jonnaemiliasta.

Jo Angelin musavideo Still in Love:

 

Jemmica Laamanen: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti