Suositut tekstit

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Pride-viikko toi taas väriä Helsinkiin

Yleisön pyynnöstä: päivitys!

Vihdoinkin mulla on hieman luppoaikaa, jolloin voin ladata tänne viime viikon Pride-kuvia. Mun piti tehdä tänne Helsinki Pride 2011 -päivitys heti maanantaina, ja nyt on jo sunnuntai-ilta...

Ylpeys-viikko oli hauska ja tapahtumarikas. Tapasin kymmeniä kavereita ja tuttuja, ja suurin osa ajasta menikin kuulumisten vaihtoon kaikkien kanssa. En tosin käynyt niin paljon Pride-riennoissa kuin edellisinä kesinä, jolloin mulla ei ole ollut kesällä töitä (tai no viime kesällä yksi free-kustannustoimitustyö vähän söi aikaa Pridelta).

Sää todella helli Pride-viikkoa, sillä hellettä piisasi. Viime viikon maanantaina aloitin omalla Pride-tapahtumallani, eli lainasin kirjastossa hersyvän sarjakuva-albumin Bitchy Butch - World´s Angriest Dyke ja luin sen Ruttopuistossa. Tiistaina kävin syömässä Manalan terassilla ja katsomassa Bottalla Homojen hommaa -nimistä stand up -esitystä Laura A:n kanssa. Torstaina olin PrideKinossa Kino Andorrassa katsomassa molemmat mainiot festarielokuvat (Difficult Love -dokumentti etelä-afrikkalaisista lesboista ja ruotsalainen homomieskomedia Four More Years) ja istumassa leffojen välillä kahvilla Coronassa Anna-Kaisan kanssa. Perjantaina olin tekemässä lehtijuttua Erilainen rakkaus -kirjailijapaneelista Kallion kirjastossa ja tietysti myöhemmin illalla istumassa etkoilla Kaivopuistossa ja juhlimassa naistenbileissä Kaivohuoneella pilkkuun asti. Lauantaina marssin kulkueessa ja viihdyin puistojuhlassa ja siellä PMMP:n ilmaiskeikalla (lähdin Kaisaniemen puistosta piknikiltä kotiin ysin jälkeen illalla). Sunnuntaina menin iltapäivällä ex tempore katsomaan Karhut koroissa -kisaa Karhupuistossa ja sen jälkeen istuin puistossa kaveriporukan kanssa, minkä jälkeen jatkoin Pride-bingoon Fenixissä, DTM:n terassille ja Pride-bileisiin Jenny Woohun. Maanantaina vähän väsytti töissä, eh.  Mutta se oli väsymyksen arvoista!! 

Senaatintorin aukiolla oli lauantaina kahdentoista jälkeen kuhinaa ennen kuin kulkue starttari yhdeltä.


Tänä vuonna myös poliiseja oli enemmän paikalla, eikä kaasuhyökkäyksiä tai muita vihanilmauksia onneksi tapahtunut.

Väkeä oli pilvin pimein: yhteensä noin 7000 marssijaa!Sain jälleen ilmapallon, ja ulkoilutin ensi kertaa  uusia sydänaurinkolasejani.

Hanna T. ja minä kaverikuvassa

kohtalokas drag queen


marssiseurani: cool Taina

Marssiessa ehti poseeratakin.


Puistojuhlassa ylpeä hetero Hanna S.

juhla Kaisaniemen puistossa

PMMP:n Paula Vesala ja saippuakuplat!


Maija ja sateenkaarimekko ja hieno hellehattu.

Pride-viikon ostoksiani - ja lippusia ja lappusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti