Suositut tekstit

torstai 19. toukokuuta 2011

Helsinki rakastaa sateenkaaren väreissä

Jeeeeeeee! Nyt se on julkaistu! Nimittäin heinäkuun Helsinki Pride -viikon ohjelmisto! Helsinki Pride on aina yksi vuoden hauskimmista ja vauhdikkaimmista viikoistani. Tänä vuonna teemana on rakkaus. <3

Pride-viikko järjestetään aina heti juhannuksen jälkeen, nyt siis päivämäärillä maanantai 27.6. - sunnuntai 3.7.

Tänä vuonna ohjelmaa on taas entistä enemmän, ja ennen kaikkea bileitä on vieläkin enemmän, ja niissä on tarjolla eri ryhmille räätälöidympiä juhlia, kuten queer-henkisempää menoa ja vammaisille tai teineille sopivia juhlia. Viikko tarjoaa viime vuosilta tuttuja menoja kuten avajaiset Kolmen Sepän patsaalla, perjantain naistenbileet Kaivohuoneella, maanantaina Priscilla Pride ratikan, Kaisaniemen ravintolan lavatanssit, lauantaina Pride-kulkueen ja puistojuhlan, DTM:n vaahtobileet, sateenkaarimessun ja Manalan "Homojen hommaa" -stand upia. Uutuuksia ovat muun muuassa monet nuorille (teineille ja alle 25-vuotiaille) suunnatut työpajat ja juhlat,vegemiitin, huovutuspaja, tatuointityöpaja, keskustelutilaisuus "Rakkauden monet kasvot" (Anna Kontula on puhumassa!), kirjailijapaneeli, Fenixin Pride bingo, lauantain pääjuhla Circuksessa ja uutuutena sunnuntain päätösbileet LeBonkissa Euroviisu-teemalla.

Pride-esiintyjiä ovat muun muassa suosikkini PMMP, Regina ja Jenni Vartiainen!!! Regina tekee myös tämän vuoden Pride-tunnusbiisin - tuskin maltan odottaa!

Lipunmyynti eri tapahtumiin on jo alkanut viime viikolla. Täytyneen itsekin jo ostaa lippu ainakin perjantain naistenbileisiin, jotka aina myydään loppuun. PrideKinon elokuvaohjelmaa ei vielä ole julkaistu, joten sinne ei voi ymmärtääkseni vielä ostaa lippujakaan.

Katso koko viikon ohjelma täältä.

Olin viime kesänä myös kivoilla Tampere Prideilla, joka järjestetään myös tänä vuonna 21.-24. heinäkuuta. Tänä kesänä järjestetään poikkeuksellisesti myös pieni Turku Pride, lauantaina 6. elokuuta.

Kuviani viime vuoden Helsinki Prideilta:

kokoontuminen Senaatintorilla ennen Pride-kulkueen alkua


minä ja ilmapallo puistojuhlassa

3 kommenttia: