Suositut tekstit

lauantai 14. toukokuuta 2011

Siiri on palannut entistä vahvempana ja iloisempana


Tämän viikon keskiviikkona ilmestyi Siiri Nordinin uusi soololevy Paremmin kuin kukaan. Mun piti tietysti heti ostaa se Stupido Shopista. Levyhyllyssäni on ennestään Siirin kaikki aikaisemmat levyt eli kaksi Killer-bändin kanssa tehtyä englannin kielistä levyä ja kaksi aikaisempaa soololevyä, joista ensimmäisessä Siiri vielä lauloi englanniksi.

Verrattuna aikaisempiin soololevyihin, Siiri on nyt palannut tanssittavampaan ja iloisempaan musiikkiin. Siirin hiustyyli on muuttunut brunetista blondiksi sekä vaatetyyli muusikonrentusta enemmän bilettäväksi, cooliksi hipsteriksi. Levyä onkin osuvasti mainostettu "kesäisenä". Näiden kappaleiden tahtiin tanssisi mielellään kesän juhlissa. Ensimmäisestä singlelohkaisusta tehdyllä "Lusitaan"-videollakin kuvataan bileitä. Siirin sanoitukset eivät jälleen ole tusinatavaraa, vaan levyllä lauletaan muun muassa avaruuteen lennätetystä Laika-koirasta, kuuluisuudesta, onnellisuuden löytymisestä ja hyvien aikeiden aiheuttamista ikävistä lopputuloksista.

Miinusta vain siitä, ettei levyn mukana tulevassa vihkosessa ole kappaleiden lyriikoita. En myöskään onnistunut löytämään netistä infoa Siirin tulevista keikoista, ainoastaan tiedon siitä, että missasin viime viikolla olleen levynjulkaisukeikan Yrjönkadun LeBonkissa...


Paremmin kuin kukaan -levyn "Lusitaan"-biisin video:


Keväällä on tullut aika paljon uusia levyjä seuraamiltani artisteilta kuten (PMMP:n) Paula Vesalan Kiestinki ja Kate Bushin levy, jolla hän esittää uusia versioita vanhoista kappaleistaan. Tosin en ole varma, onko Katen levy vielä ilmestynyt, mutta toukokuussa sen pitäisi saapua kauppoihin. Kate Bush aikoo myös hyvin pitkän tauon jälkeen palata keikkailemaan!

Tänään musiikillinen viikkoni jatkuu, koska illalla on vuorossa Euroviisujen finaali, jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti