Suositut tekstit

lauantai 30. huhtikuuta 2011

”You look stunning, babe.”

Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Cambridgen herttuatar Catherine Middleton
En ole rojalisti enkä häähullu, mutta rakastan isoja spektaakkeleja, jollaiset myös eiliset kuninkaalliset häät olivat. Oli myös kiinnostavaa seurata reaaliajassa tapahtumaa, joka jää historiankirjoihin ja jonka kuvista tulee ikonisia.

Viihdespektaakkelin äärellä sai liikuttua, iloita, ihastella, päivitellä ja hämmästyä. Kirkollinen osuus virsineen ja rukouksineen oli vähän tylsä ja vanhoillinen, koska en ateistina ole yhtään kirkollisten juhlien ystävä, mutta toisaalta vihkiminen oli koskettava niin kuin aina häissä. Oli myös hupaisaa lukea lehdistä pikkutarkkoja yksityiskohtia kaikesta häihin liittyvästä. Kaikki oli otettua huomioon mediassa, kuten useat palkatut ammattimaiset huuliltalukijat, jotka onnistuivat selvittämään senkin, mitä kirkossa puhuttiin kun me katsojat näimme vain liikkuvat huulet (kuten tuo otsikossani oleva Williamin kommentti Katelle).

lontoolaisia hääkatselijoita jotka tuovat mieleen Liisa Ihmemaan sotilaat
Oli kutkuttavaa tietää seuraavansa samaa tapahtumaa yhdessä kahden miljardin muun televisiokatsojan kanssa. Sellainen luonnollisesti tuntuu kansoja yhdistävältä kokemukselta. Hääreitin varrellakin Lontoossa oli uskomaton määrä katselijoita, puoli miljoonaa, joka määrä näytti ylhäältä kuvattuna muurahaislaumalta. Oli mukavaa seurata kerrankin iloista uutistapahtumaa, jossa juhlitaan rakkautta. Samalla sai ihastella limusiineja ja satukirjakuvitukset mieleen tuovia hevosvaunuja sekä tietysti kauniiden naisten kalliita design-muotimekkoja ja hattuja.
Nuo karvahatut, hih! Eilinen paraati oli hieno.
Kävimme Vilman kanssa eilen ensiksi Kakkugalleriassa ostamassa hääkatsomoon sopivat leivokset sekä hankimassa lounasta. Hassua, kuinka tunnit menivät kuin siivillä katsoessa häähumua! Ja heti häiden jälkeen seurasimme toista kaunista liihottelua eli naisten luistelukisoja Moskovassa.

Katen tyrmäävän kaunis iltapuku iltajuhlassa

hattuja, hattuja!


Spaissari! Raskaana oleva Victoria Beckham

2 kommenttia:

  1. Tyylikäs morsian eikä mikään hörhelö. En muuten ikinä ole käyttänyt hattua koristeena. Kuolisin varmaan nauruun, jos laittaisin tuollaisen hökötyksen päähäni : )

    VastaaPoista
  2. Kyllä, hyvin tyylikäs ja kaunis morsian. :)

    Mä taas jälleen harmittelin kuninkaallisia häitä katsoessani, ettei Suomessa ole samanlaista hattukulttuuria kuin Britanniassa. Käyttäisin varmaan itsekin juhlissa hattua, jos se olisi Suomessa tapana. Hatuissa kun saa käyttää niin paljon mielikuvitusta ja irrotella. Victoria Beckhaminkin perjantaisen asukokonaisuuden juju oli juuri jännittävä hattu, kun itse mekko oli äärimmäisen yksinkertainen ja hiuksetkin vain ponihännällä. Kuninkaallisissa häissä kalliita hattuja oli hauska joko ihastella niiden tyylikkyyden tai päivitellä niiden outouden takia, hatusta riippuen.

    VastaaPoista