Suositut tekstit

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Vasemmistoliitto sai uuden jäsenen + tyttöuutisia

Arvatkaa mitä? Liityin juuri Vasemmistoliittoon! Tai no täytyy vielä odottaa, että he hyväksyvät netissä täyttämäni jäsenhakemuksen. Inspiroiduin Hesarin uutisesta, jonka mukaan vihreisiin, perussuomalaisiin ja vasemmistoon virtaa nyt uusia jäseniä. Olenkin jo pidempään miettinyt, että mun pitäisi poliittisesti edes vähän enemmän aktivoitua.

Olen kiinnostunut myös vähän yli vuosi sitten perustetusta, poliittisesti sitoutumattomasta Vatakista eli vasemmistotaiteilijoiden ja kulttuurityöntekijöiden toimintaryhmästä. Olin viime kuussa Vatakin ensimmäisen pamfletin Ilman Lenin-setää, huom. kirjanjulkkareissa Kokoteatterissa, koska talvella kustannustoimitin kyseisen essee- ja sarjakuvakirjan. Voin suositella pamfletin lukemista, koska se sisältää kiinnostavia ja hyviä mielipiteitä taiteesta ja vasemmistosta tänä päivänä.

Pienimuotoiset kirjanjulkkarit Kokoteatterissa juonsi Silvia Modig. Silvia Modigista puheenollen: Onnea Silvia ja Rakel! Tämän päivän Ilta-Sanomien uutinen kertoo Silvian ja kuvataiteilija, ex-pornotähti Rakel Liekin rekisteröineen parisuhteensa. Ihanaa. Ja millainen kohupari!! Näinkin heidät kuhertelemassa joulukuussa silloisen työpaikkani pikkujouluissa sekä helmikuussa burleskifestareilla. Tosin pari näytti niin vastarakastuneelta, että yllätyin heidän menneen jo nyt naimisiin. Mutta ehkä he sitten ovat olleet jo pidempäänkin yhdessä, mutta lemmen liekki roihuaa yhä yhtä korkealla kuin alussa...

Toinen tyttörakkaus-uutinen tänään on se, että nuori tyttöpari ei saanut Aktian maksukorttiin kuvaksi pusukuvaansa (tyttöjen huulet eivät edes kohtaa!) - tosin Nordeasta he saivat maksukortin pusukuvallaan. Onneksi Aktiasta kommentoitiin toimittajalle, että tästä lähin kuvahakemukset tarkistaa useampi virkailija, jotta tällaista sensuuria ei enää tapahtuisi. Aktian kortteihin kun on jo hyväksytty myös useita pusukuvia heteropareilta.

Tätä pusukuvaa Aktia-pankki ei hyväksynyt asiakkaansa maksukorttiin.
Vartin uutisen alla on jo 136 lukijakommenttia. Yleensä en lue verkkolehtien lukijakommentteja, koska niihin jättää vihakommenttejaan ihmiskunnan alin roskasakki, johon en onneksi törmää omassa elämässäni, mutta teinpä nyt taas sen virheen että luin osan kommenteista... Homofobisia kommentteja lukiessa tekisi vain mieli lyödä päätään seinään ja kysyä, että kuinka maailmassa voi olla noin kapeakatseisia, omahyväisiä ja elämästä vieraantuneita tyyppejä. Huh huh. Pitäisi kyllä sitten kieltää heteropareiltakin suuteleminen esimerkiksi kirkossa ja hääpusukuviensa laittaminen esille julkisesti, kun se on sellaista oman heteroseksuaalisuuden alleviivaamista ja oman intiimielämän tyrkyttämistä muille. :-b

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti