Suositut tekstit

torstai 10. maaliskuuta 2011

Popcorn ja jäätelö ne yhteen pannaan...


Tahdon jakaa uuden herkullisen löytöni: popcornjäätelö!

Maistoin tätä hyvin amerikkalaista ja elokuvateatteriin sopivaa makua viime viikolla Black Swan -elokuvan jälkeen kun Tennispalatsissa jaettiin ilmaisia pikkumaistiaisia. Maku oli todellakin popcornmainen, ja toi täyteläisyydessään mieleen wanhan ajan jäätelöt. Herkkua on saatavilla Finnkinon elokuvateattereissa, ja se on nyt vielä tutustumistarjouksessa.

Ja hei, ensi viikon torstaina (17.3.) Finnkinon teattereissa on jälleen Superpäivä, jolloin liput maksavat 6 euroa ja 3D-näytöksiin 7 euroa.

popcornjäätelö Finnkinon sivuilla 

7 kommenttia:

 1. Aah, pakko saada maistaa popcornjäätelöä!

  VastaaPoista
 2. Samoin! Odotan jo seuraavaa vierailuani Tennispalatsissa!

  VastaaPoista
 3. Popcornjäätelö kuulostaa tosiaan mielenkiintoiselta. Kuka sitä valmistaa?

  Ben & Jerry's on myös tuonut uuden Nordic Water Peace -jäätelön. Onko kukaan maistanut sitä?

  http://www.benjerry.fi/projectitameri/

  VastaaPoista
 4. Ooh, onpa herkullisen kuuloinen uusi B&J-jäätelö! Ja hienoa, että jäätelö tukee Itämeren pelastamista. Viimeksi eilen illalla ostin kotiini purkin Ben & Jerry´sin keksijäätelöä. :-b


  En tiedä, kuka valmistaa popcornjäätelöä, mutta varmaan se selviää Finnkinon sivuilta?

  VastaaPoista
 5. Nordic Water Peace on nyt testattu ja voin suositella. Ihanan kermainen ja samalla raikas. Ei yhtään äklömakea. Sitä syödessä hyvän olon tunne oli kaksinkertainen, kun tiesi, että herkuttelulla voi auttaa pelastamaan maailman. :)

  Lähikaupan pakastealtaasta löytyi toinenkin Ben & Jerry's -uutuus, jossa on muun muassa suklaajäätelöä ja kookosta. Sitä täytyy maistaa pian. Tämä B&J-huuma vie kyllä terveyden.

  VastaaPoista
 6. Hmmm, kuulostaa niin hyvältä!! Juu, tämä Ben & Jerry's -harrastus ei tosiaankaan helli muotoja. :-D Mutta onneksi kyseessä on ainakin ekologinen jäätelömerkki.

  Lähdenkin nyt Kinopalatsiin herkuttelemaan popcorn-jäätelöllä ennen elokuvaa!

  VastaaPoista
 7. No niin, nyt on selvinnyt, että popcornjäätelö on Valion, sillä söin sitä Turussa Valion jäätelöratikasta. Myös tuo Finnkinon leffateattereissa myytävä popcorn-jäätelöannos on herrrkullinen!

  VastaaPoista