Suositut tekstit

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Perussettiä - ja pari ravintolamainintaa

Ups, tässä onkin tullut tavallista pidempi tauko bloggaamisessa! 

Syy hiljaisuuteen on oikeastaan se, että olen viime päivinä tehnyt perusjuttuja enkä ollut ajankohtaisissa kulttuuririennoissa, joista kertominen sopisi tähän blogiin. Olen tavallista enemmän puuhastellut itsekseni kotona sekä käynyt kavereiden ja murun kanssa tutuissa kahviloissa ja baareissa, uimassa Yrjönkadulla, syömässä vanhempien luona, shoppailemassa vaatteita ja asusteita, sekä aloittanut lukemaan uusia kirjoja ja katsonut kotona paljon vanhoja leffoja.

Lisäksi ei ole viime päivinä tehnyt mieli hehkuttaa blogissani hauskanpitoa kun Japanin murhenäytelmä on tapetilla...

Olen kuitenkin käynyt itse ensimmäistä kertaa kahdessa paikassa, joita voin suositella. Ystäväni Annan kanssa tutustuin viime viikolla Hämeentiellä Kauppahallia vastapäätä sijaitsevaan Cafè Taloon, joka on piristävä lisä Hakaniemen pieneen kahvilatarjontaan. Talo on myös baari ja ravintola, jonka viikonlopun brunssia on moni kehunut. Kaksikerroksinen Café Talo on tullut komediateatteri Arenan entisen teatteriravintolan paikalle ja siellä on hauskan taiteellinen sisustus, kuten seinillä roikkumassa ovia! Lisäksi kävin kummitädin & co kanssa syömässä Bulevardilla kuuluisassa Dennis-pitseriassa, jossa on todellakin mitä mainioimmat pitsat.

Lähipäivinä blogiini on tulossa enemmän päivityksiä, koska loppuviikosta on tiedossa elokuvissakäyntiä, teatteria ja taidenäyttelyä!

Ilmassa on myös nyt häähuumaa, koska olin tänään kahvilassa opiskeluystäväni polttarikokouksessa. Sain myös tänään puhelimessa kuulla toiselta ystävältäni, että hänkin on menossa keväällä naimisiin! Toukokuinen hääpäiväkin meinasi osua samaksi kuin tällä toisella hääparilla. On kyllä tiedossa huippukivoja ja rentoja hääjuhlia, jee! Näiden lesbo- ja homohäiden lisäksi keväällä on myös kolmannen (raskaana olevan) ystäväni heterohäät (tai pariskunnan kavereille on tiedossa häätuparit). Koska olen nyt "siinä iässä" kun jo aika monet ystävät ja kaverit ympärilläni menevät naimisiin ja / tai saavat vauvoja, niin saa nähdä, onko kesäksi vielä tulossa jonkun ystävän yllätyshäitä.


2 kommenttia:

  1. Kiitos taas ravintolasuosituksista :) Café Talo on toden totta ihan mielettömän mainio paikka, myös niiden listaruoat on todella maukkaita!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! Muistinkin, että sä kalliolainen olet usein käynyt Café Talossa, samoin kuin Hanna S. :) Täytyykin joskus kokeilla Talon ruokia kun viime viikolla siellä vain join kahvia ja limua.

    VastaaPoista