Suositut tekstit

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Osta muutama unssi kauneutta

The Ounce tunnetaan ikkunassa pyöräilevästä engelsmannista. Huomaa siivekäs teepannu!
Olin eilen illalla treffeillä hyvin romanttisessa paikassa: The Ounce -teehuoneella! Paikka henkii kauneutta, nostalgiaa, leikkimielisyyttä ja hyvää henkeä.

Mun ja Vilman soma kattaus, eikä maksanut kuin 3,30 euroa molemmilta. 

Harvoin sitä tuntee olonsa niin sivistyneeksi kuin teehuoneella...
Fredrikinkadulla lähellä Kamppia sijaitseva The Ounce on brittiläis-venäläishenkinen teekauppa ja pieni teehuone. Samanniminen puoti löytyy Helsingin lisäksi muuten myös Pietarista. Paikan nimen mukaan tee punnitaan siellä brittiläisittäin unsseissa eikä grammoissa.

The Ounce on sisustettu huolella ja hyvin nätiksi. Täällä hemmotellaan niin maku-, haju- kuin näköaistia! Lasipurkeista myytävillä teelaaduilla on ihastuttavia nimiä: Liisa Ihmemaassa, Dalin uni, Idän pikajuna, Metsämansikkajää, Mummon mustikkapiirakka, Créme Brülee... Join itse keltaisen väristä ja ruusuista teetä nimeltä Romeo & Julia. Tällaisessa paikassahan alkaa omakin runosuoni sykkiä!

Mukavaa on, että puoti on auki iltakahdeksaan asti. Siellä oleva kello näyttää muuten aina kello viiden teehetkeä, heh. The Ouncesta saa myös yllättävän edullisia näyttäviä lahjapakkauksia, joissa on useampaa teelaatua. Paikka on muutenkin hämmentävän edullinen. Myynnissä on myös muun muassa suklaakonvehteja, värjättyä sokeria, vanhanajan postikortteja, silkkisolmioita ja peltirasioita.

Mikä valinnanvaikeus! Ja tässä on vasta alkuosa teehyllystä!

The Ounce on kauniisti sisustettu ja myynnissä on kaikenlaisia pikkuesineitä.

Istu hetkeksi alas sekä nauti teestä ja keskustelusta tai hyvästä kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti