Suositut tekstit

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kylie love Kylie love Kylie love

Kylie Minogue Hartwall Arenalla tiistaina 22.2.2011
Onkohan täällä vielä joku, joka ei tiedä, missä olin eilen illalla? Tietystikin Kylie Minoguen keikalla Hartwall Arenalla! Näin eilen suurimman musiikkispektaakkelin koskaan elämässäni. Show oli USKOMATON, UPEA, KIMALTAVA, SEKSIKÄS, SÄKENÖIVÄ. Kylie oli kaunis, iloinen ja ihastuttava. 

Australialaisen pop-prinsessan laulut eivät tarjoa syvällisyyttä, kantaaottavuutta eivätkä omaperäistä taidetta, mutta ne ovat mukaansatempaavia, pirteän kevyitä ja täydellisiä discobiisejä. Eilinen keikka olikin ikimuistoinen, makean ihana elämys. Voisi sitä iltansa viettää huonomminkin. Joskus tuollaiset karkkihetket ovat paikallaan.

Kylien maailmankiertue starttasi viime lauantaina Tanskassa. Suomi sai olla jo heti toinen kiertueen maista.

Kylien uusimman Aphrodite-levyn mukaan nimetyn kiertueen Aphrodite - Les Folies Tour 2011 teemana on nimen mukaisesti Antiikin Kreikan jumaltarusto. Kylie on luonnollisesti rakkauden- ja kauneudenjumalatar Afrodite. Tämä kiertua kuulemma tarjoaa Kylien kaikkien aikojen isoimman shown.

Keikka tarjosi myös paljon homoerotiikkaa: erityisesti bodatut ja vähäpukeiset miestanssijat toivat mieleen Tom of Finland -homokuvat. Yleisössä näkyi myös paljon homopoikia ja lepakoita. Kylien ja tanssijoiden asut olivat niukkoja, mutta niissä ei säästelty sulkia, tekotimantteja, tylliä, kimalletta, kultaa eikä hopeaa.

Kylien show oli jopa suurempi kuin mitä oli Madonnan keikka Jätkäsaaressa kesällä 2009. Katsojia oli tietysti paljon vähemmän kuin Madonnalla, mutta Kylien show oli suurempi. Molemmilla keikoilla minulla on ollut tuuria, koska Madonnan keikalla pääsin ystäväni kanssa kolmos katsomon eturiviin aivan keskelle lavan eteen ja Kylien keikalla pääsin toiseen riviin aivan keskelle lavan eteen - ja Kylie oli usein vain alle parin metrin päässä. Olin eilen keikalla kaverini Paula T:n ja hänen kahden miespuolisen kaverinsa kanssa. Koska he kolme olivat urheasti tulleet ulos pakkaseen jo aikaisemmin jonottamaan, niin mäkin pääsin permannolla hyville paikoille, eh.

Miinusta voisin sanoa vain siitä, että keikka alkoi ilman selityksiä tunnin myöhässä. Permannolle ei myöskään saanut viedä mitään juomia, ihme sääntö. Olin sitten etukäteen permannolla odotuksen ja keikan takia yhteensä neljä tuntia juomatta pisaraakaan, vähänkö kurkkua kuivasi. Jalkani olivat myös niin kipeät seisomisesta koroilla, että kun olin odottanut keikan alkua seisten jo lähes pari tuntia, niin jouduin ottamaan kenkäni pois heti keikan alettua. Onneksi seisoin ritiläkorokkeella, koska vesishown aikana katsomon lattia lainehti vedestä, mutta mun sukkani pysyivät kuivina.

Viereemme sattui epäonneksemme aggressiivinen keski-ikäinen nainen, joka epäoikeudenmukaisesti vaati päästä toisen pojista paikalle, ja kun hän ei päässyt, niin sätti jatkuvasti, kirkui ja jopa löi. Monet ihmiset ympärillä pyysivät naista rauhoittumaan, mutta hän vain jatkoi huonoa käytöstään. Yritimme viittoa järjestysmiehiä paikalla, mutta järjestysmiehet eivät huomanneet meitä. Muuten keikalla oli hyvä tunnelma. Permannolla ei edes puskettu tai tönitty, vaan kaikille annettiin tilaa.

Kylien keikkaa on hehkutettu mediassakin, tässä Hesarin ja Ilta-Sanomien arviot. 

Voitte uskoa, että allekirjoittanutta nyt väsyttää kun viime yönä meni myöhään ja aamulla piti herätä aikaisin töihin...

Keikalla esitetyt biisit:

1. APHRODITE
2. THE ONE
3. WOW
4. ILLUSION
5. I BELIEVE IN YOU
06. CUPID BOY
07. SPINNING AROUND
08. GET OUTTA MY WAY
09. WHAT DO I HAVE TO DO
10. EVERYTHING IS BEAUTIFUL
11. SLOW
12. CONFIDE IN ME
13. CAN’T GET YOU OUT OF MY HEAD (rock version)
14. IN
MY ARMS
15. CLOSER
16. LOOKING FOR AN ANGEL
17. THERE MUST BE AN ANGEL
18. LOVE AT FIRST SIGHT/CAN’T BEAT THE FEELING
19. BETTER THE DEVIL YOU KNOW
20. PUT YOUR HANDS UP
21. IF YOU DON’T LOVE ME
22. ON A NIGHT LIKE THIS
23.
ALL THE LOVERS

Tässä lisää konsertista ottamiani valokuvia (valikoima eilen ottamastani 136 kuvasta, eh):

Paulan ottama kuva minusta yleisössä, Kylien myyntitiskiltä ostamani rintamerkin kanssa
Ennen keikan alkua. Takana on vielä verhoihin peitetty iso päälava ja sen edessä on pikkukatsomo (jonne liput maksoivat kuulemma noin 260 euroa ja jossa olivat myös lehtikuvaajat). Sivuilla on leveät kävelyrampit ja edessä on pienempi lava ja sitä kiertävä upotettu uima-allas aivan permantoyleisön (60 euron paikat) edessä. Kylie vietti onneksi paljon aikaa tuolla upotetun uima-altaan ympäröimällä pikkulavalla aivan meidän edessä.
Lavasteessa olevia isoja videoruutuja käytettiin kekseliäästi. Tässä aloitusnumeron sukellusvideota.

Kylie-Afrodite kohoaa esiin avautuvan simpukan sisältä.

Kylie on täällä! Huomaa katossa kieppuvat akrobaatit.


gladiaattorit

Kylie saapuu uudestaan lavalle, nyt runoratsu Pegasuksen selässä

Sadomaso-henkiset miesratsut vetävät Kylien kultaisissa vaunuissa aivan yleisön viereen.

Kylie miesten vetämissä vaunuissa. Huomaa, että hän on aivan vieressäni. Ei uskoisi, että siro kultakurkku on jo 42-vuotias!

Kylien upea musta sulkahame

Kuvasta ei oikein erota, mutta tuo kieppuva levy kohosi lattiasta hitaasti ylös ja lopulta täysin pystyyn, niin että tanssitytöt pyörivät siinä ympäri välillä ylösalaisin ja Kylie on keskellä valkoisessa puvussa.

Kylie vaihtoi hopeisen kimaltavaan discopalloasuun.

Looking For an Angel -kappale ja taivaalta laskeutuu musta enkeli.

Kylie istuu enkelin selässä ja lentää lavan yläpuolella kohti yleisöä!

Kylie laulaa enkelin selässä ilmassa roikkuen, kappale There Must Be an Angel.

Kylie ja enkeli laskeutuivat aivan eteeni.

Kyliellä on kultainen timanttipuku.

Trooppinen tanssi, tanssijoilla on värikkäät kukkapuvut.

Kyliellä on suuren suuri karvainen takki.


Iki-onnellinen venäläinen fani pääsi lavalle ja sai nimikirjoituksen levyynsä. Yleisössä oli paljon venäläisiä, koska Kylien kiertue ei tällä kertaa käy ollenkaan Venäjällä.

Viimeinen kappale All the Lovers alkaa ja samaten suuri vesishow.

Kylie ja suihkulähteet (suihkut muuttuivat sateenkaarenvärisiksi)

Rakastavaiset riisuutuvat uimavaatteisiin, reunoilla alla on uima-allas.

Osa tanssijoista laskeutuu uima-altaaseen, Kylie laulaa keskellä lavalla.Uima-altaasta kohoaa ylös monikerroksinen suihkulähde.

Uima-altaasta nousee köysien varassa ilmaan tanssijoita, jotka pyörivät ilmassa ympäri niin että heistä lentää vettä kaaressa.


Tanssijat nousevat köysien varassa nyt ilmaan pareittain.

Viimeinen numero oli ehdottomasti henkeäsalpaavin!

Vettä tippuvia akrobaatteja pareittain ilmassa.

Keskellä laulaa Kylie kultainen uimamyssy päässään.


Muistoja: keikkalippu ja Hartwalilta ostamani Kylien kiertueen t-paita (30 euroa!) ja rintakoru. Olisin ostanut myös uusimman levyn, mutta levyt eivät olleet tulleetkaan Suomeen.

Valitsin tämä paidan, koska se on vaaleanpunainen ja takana on Pegasus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti