Suositut tekstit

tiistai 1. helmikuuta 2011

Ansa, johon haluaa langeta

Punaiset korkokengät, musta kiiltäväpintainen kirjekuorikäsilaukku, pehmisjäätelö-kaulakoru, vaaleanpunainen bambi -sormus, liiloista sulista tehty pääpanta, egyptiläiset korvakorut... Second hand - ja asuste-puoti Ansa Kalliossa Fleminginkadulla on täynnä kaikkea ihanaa! Siellä on muun muassa persoonallista vintagea, käsin tehtyjä uniikkeja ja leikkisiä muovikoruja, ulkomailta tilattuja koruja ja laadukkaita second hand -vaatteita. Loistoa on, että puoti on arkisin auki seitsemään asti, joten siellä ehtii käydä töiden jälkeen.

Kävin puodissa eilen Vilman kanssa etsimässä vielä itämaisia asusteita lauantain Helsinki Burlesque Festivaleille, joiden teema on "Tuhat ja yksi yötä".

Olen tutustunut aikaisemmin putiikin tuotteisiin joulun alla Gloriassa pidetyssä Ofelia Second Hand -marketissa, jossa liimauduin Ansan myyntipöydän ääreen, sekä olen saanut Vilmalta syksyllä lahjaksi kauniit ruusukorvakorut Ansasta. 

Ansalla on myös oma blogi, jossa on paljon ihania kuvia, ja kotisivut, mutta tässä alla minun eilen ottamia valokuvia:


uniikkeja muovisia korvakoruja ja sormuksia


Ansan sisustus on myös tarkasti mietitty. 

ihania korvakoruja riittää ja riittää... 


puodin vintage-puolta 


Ostin Ansasta rannekorut, jotka on tuotu Intiasta.


Vilma löysi näyttävät intialaiset rannekorut Kampin Indiskasta. 

Kävimme eilen pyörähtämässä myös Toisella Linjalla second hand -puoti Hilda Violassa, jossa oli ennen kaikkea paljon, pyörryttävän paljon somia käsilaukkuja ja leninkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti