Suositut tekstit

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kaunis muotoilu piristää päivää!

Kävin eilen, lauantaina iltapäivällä, Vilman kanssa Desingmuseossa. Siellä on perusnäyttelyn lisäksi "Avoin 140" -näyttely Taideteollisen korkeakoulun 140-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Näyttely oli osuva siksi, että Vilma opiskelee toista vuottaan Taideteollisessa korkeakoulussa. Lisäksi museo sijaitsee kätevästi kotikatuni päässä, heh. Desingmuseossa on aina virkistävää käydä, ja Taideteollisen näyttelyssä oli jo tunnettuja menestysesineitä sekä harvemmin nähtyjä erikoisuuksia. Kannattaa varata aikaa, jos haluaa katsella myös useat lyhytelokuvat. (Taikin näyttely on muuten pystyssä enää 28.2. asti!)Desingmuseon perusnäyttelyn 1960-luvun huoneessa on tyyliä. 


Taideteollisen näyttelyssä Marilyn-lamppu hulmuaa ja pyörii kuin Marilynin mekko Kesäleskessä


Nämä Taikin opiskelijoiden tuolit ovat söpöjä kuin makeiset! Helsingin keskustassa Salakauppaa-pitävän pariskunnan suloinen tattituoli ja Iso halaus - ja Pieni halaus -palapelit ja Suomen eläimet -palapeli.  


veikeät Popcorn-astiat 


Oikeista hiuksista kudottu mekko on yhtä aikaa yököttävä ja makea... 


Taikin opiskelijan suunnittelemat jännittävät korkokengät 


Lopputyönäyttelyhuoneessa pidin ennen kaikkea noista katosta roikkuvista lasipalloista, joiden sisällä on eri väristen lasipullojen sirpaleita.


4 kommenttia:

 1. Oi, ihana näyttely, kiitos vinkistä!! Palaan just edellisenä päivänä, ehkä ehdin just vielä katsastaa sen! besos <3

  VastaaPoista
 2. Jee, kiva että inspiroiduit! Tervetuloa Espanjasta taas Suomeen, Riieläinen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo muotoilun ja kauniin naisen vertaus - niin osuva!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, anonyymi! :) Näyttelyssä oli pahvihuone, jonka seinille oli kirjoitettu Taikin entisten rehtoreiden viisauksia.

  VastaaPoista