Suositut tekstit

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Burleskihuuma jatkuu


Vanhalla naisella on puuterinväriset rintaliivit ja pitkät tekoripset. Nuoremmalla naisella on päällään krumeluurit hapsualusvaatteet, mutta hänellä on suden pää. Pitkällä miehellä on päällään vaaleansininen pupupuku.

Kyllä, tämä on kolmas peräkkäinen burleski-aiheinen postaukseni! Nämä yllä kuvailemani valokuvat löytyvät Ruoholahdesta Kaapelitehtaalta, hauskasti nimetystä Jukka Male Museosta. Siellä on Kerttu Malisen burleskiaiheisia valokuvia näyttelyssä The Fairest of Them All. Osa kuvien kasvoista onkin tuttuja viime lauantain burleskifestareilta. Näyttely on maksuton ja auki joka päivä klo: 9-21. Huomaa, että näyttely on pystyssä vain 30.1.-27.2.

Kävin näyttelyssä eilen ystäväni Helin kanssa. Heti museon oven avattuani törmäsin mukavaan Bettie Blackheartiin, jonka Kaapelitehtaalla olevassa työhuoneessa kävinkin viime vuonna tekemässä lehtihaastattelun. Kävin Jukka Male Museossa myös pari vuotta sitten toisessa burleskiaiheisessa valokuvanäyttelyssä.


Otin nämä kolme valokuvaa Kerttu Malisen näyttelystä. 


* * * * *

Koska olen Sinkkuelämää-sarjan ystävä, niin täytyy hehkuttaa tämän päivän ilouutista. Sinkkuelämässä punahiuksisena asianajajana Mirandana tunnetun Cynthia Nixonin, 44, elämänkumppani Christine Marinoni synnytti maanantaina heidän esikoispoikansa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2004 lähtien ja he ovat kihloissa. Lue tästä Hesarin uutinen aiheesta.

Cynthia Nixon
  

P.S. Ostin tänään ruokakaupasta Valion uutuuden, mandariini-juustokakku-jogurtin! Mmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti