Suositut tekstit

lauantai 3. joulukuuta 2011

Iso, isompi, uusi sänkyni!

Shoppailupäivitys...

Tämä ei ole varsinaisesti kulttuuriuutinen, mutta merkkipaalu omassa elämässäni: ostin tällä viikolla parisängyn! Johan sitä on tässä asunnossa seitsemän vuotta kärvistelty kapeassa sängyssä. Uusi sänkyni on itse asiassa hyvin samannäköinen kuin vanha sänkyni, vain leveämpi. Siinä on myös päädyt eri kohdissa, sillä edellinen sänkyni oli sohvamainen. Molemmat vuoteeni ovat myös Ikeasta.

Ostin tänään lisäksi Sokokselta sopivan leveän punaisen päiväpeiton (jep, edellinenkin päiväpeittoni oli samaa punaista) sekä uudet tyynynpäälliset. Isossa sängyssä on mukavaa viettää aikaa ja siinä voi vaikka lukea helposti Hesaria. Ja elän myös toivossa, että seurustelen taas joku kaunis päivä, jolloin parisänky tulee tarpeeseen. ;-b

Päätin hoitaa tänään kerralla useamman ostoksen pois päiväjärjestyksestä ja ostin myös Claes Ohlsonilta uuden pinkin vedenkeittimen (maksoi alle seitsemän euroa!), salaattilingon ja kuva- ja äänipiuhat, joilla voin siirtää tietokoneelta elokuvia telkkarin ruudulle. Asuntoni alkaa olla todellinen viihteen keskus...

Yksi kissa on jo päässyt vuoteeseeni...
Uusi parisänkyni ja hieman muuttunut sisustukseni. Rölli tuli tänään mun luo ja on hoidossa 10 päivää.

Sain uuden Nokia 700 -älypuhelimen vanhemmiltani viime sunnuntaina synttärilahjaksi. Se on ihana! Ja se on tällä hetkellä ohuin myynnissa oleva älypuhelin. Ostin itse Stockmannilta tuon kännykkäsuojan ja "kynän", jolla voin näppäillä kännykän kirjaimistoa.

2 kommenttia:

 1. Kommentoin nyt tyylikkäästi tänne sun sänkypäivitykseen ja annan nämä Beyoncé linkit kun näistä puhuin eilen;
  http://youtu.be/gWXmpjqSFJA
  http://www.youtube.com/watch?v=yGndRS14lxg
  Ja vähän Nickiä vielä; http://www.youtube.com/watch?v=f9573kGBtuE Toivottavasti tykkäät.<3

  VastaaPoista
 2. Heh, kommentointi sänkypäivitykseen sopii hyvin kun istuimme eilen tuolla kyseisellä sängylläni!

  Kiitos paljon videoista! <3 Todella upeita lavashowta. Beyoncé näkee kyllä vaivaa kun hän tekee samaan biisiin täysin erilaisia esityksiä. Vähänkö Oprahin keskusteluohjelman viimeinen lähetys on ollut spektaakkelimainen! Todella liikuttava tuo viimeinen linkki - olin itsekin nauranut kun näin tuon mainion pikkutytön lauluesityksen youtubessa.

  Join tänään antamaasi teetä, oli hyvää! :)

  VastaaPoista