Suositut tekstit

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Reipasta luontoelämää

Vaikka tämä on profiloitunut cityblogiksi, niin ajattelin silti laittaa tänne joitakin työkaverini Petterin ottamia valokuvia työporukkamme torstaiselta luontoretkeltä. Tässäpä luontoretki jonne pääsee kätevästi Rautatieasemalta vartissa bussilla (jää pois heti Hämeentien jälkeen Tekniikanmuseon kohdalla)!

Kävimme aamupäivällä kävelyllä ja kiikaroimassa lintuja Viikissä Vanhankaupunginlahdella. Kävelimme myös pitkospuita pitkin Lammassaareen, jossa kävin nyt ensimmäistä kertaa. Ihastelin Vanhankaupunginlahden ja Lammassaaren kauneutta. Tänne pitää tulla uudestaan kesällä kun on lämmin!

Kävimme lounaalla Arabiassa värikkäässä Dylanissa. Olen käynyt Dynalanissa kaksi kertaa aikaisemmin tänä vuonna viikonlopun brunssilla. Lounas on aivan yhtä superrunsas, herkullinen ja luomu kuin brunssikin. Suosittelen! Jaksoin seuraavaksi syödä vasta myöhään illalla.


Minä näköalatornissa, takanani Laura

Pitkospuita pitkin pääsi myös lahden keskellä olevaan lintujenbongausmökkiin!


Kiikari ja sen suojus...

raittiusyhdistys Koiton tanssitalo Lammassaaressa

2 kommenttia:

  1. Syksy on minusta parasta aikaa tällaisille retkille. Hienoja kuvia ja ihana luonto! :)
    Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  2. Juu, kirpakat ja valoisat syysretket ovat hienoja! Pitäisi käydä luonnossa useammin... Kiitos kehuista - tosin kuvat ovat työkaverini ottamia. :) Hauskaa viikon alkua!

    VastaaPoista