Suositut tekstit

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Keskiviikkona on kynttiläuintia!

Yrjönkadun uimahalli
Ei, en ole myöhässä herännyt Lucian-päivään, vaan vakipaikkani Yrjönkadun uimahalli järjestää keskiviikkona naistenpäivän kunniaksi spesiaalimpaa meininkiä. Koska tiistaisin on uimahallissa miestenvuoro, niin Yrjönkadun perinteistä naistenpäivää voidaan juhlia vasta keskiviikkona. Kello 8.00-21.00 voi uida kynttilänvalossa ja kuulla lauluesityksiä sekä saada hierontaa ja muita hoitoja tavallista halvemmalla.

Munhan piti mennä huomenna naistenpäivänä Eliza Doolittlen keikalle Tavastialle, mutta keikka perutettiinkin Doolittlen kiireiden vuoksi... Onneksi sain ostamastani lipusta rahat takaisin. Ja onneksi olen sen sijaan menossa huomenna Vilman kanssa päiväretkelle talviseen Suomenlinnaan.

2 kommenttia:

  1. Yrjönkadun uimahalli lienee maailman kaunein uimahalli. Valitettavasti sen kaikki vuorot ovat sukupuolen mukaan jaoteltuja, joten en koskaan voi käydä siellä vaimoni kanssa.

    Jan Vapaavuori on yrittänyt saada uimahallia muutettua "tavalliseksi" siten, että uitaisiin uimapuvut päällä ja sukupuolet sekaisin. Mitä mieltä olisit tästä?

    VastaaPoista
  2. Niin onkin kaunein! En muistanutkaan, että säkin välillä uit siellä miesten vuorolla.

    En ole Jan Vapaavuoren kanssa samoilla linjoilla, koska Yrtsi on nyt ainoa uimahalli, jossa saa uida alasti ja jossa on aivan oma tunnelmansa kun siellä on vain saman sukupuolen edustajia eikä naisten tarvitse kuunnella miesten lähestymisyrityksiä. Enkä jaksaisi äijäilyä saunassa. :-b Kuitenkin kaikissa muissa uimahalleissa on sekavuorot. :)

    VastaaPoista