Suositut tekstit

perjantai 11. marraskuuta 2011

Läksiäiseni

Eilen se sitten oli: viimeinen työharjoittelupäiväni toimittajana Verkkokirjastoyksikössä. Kuuteen kuukauteen ehti mahtua paljon - ennen kaikkea paljon tekstejäni eri nettisivuilla. Vietimme eilen kehittämispäivän Kallion kirjaston kokoushuoneessa ja lounaan Siltasessa.

Kehittämispäivän jälkeen ihanat työkaverini lähtivät juhlimaan kanssani viimeistä kirjastopäivääni kahteen baariin: Sivukirjastoon ja Mustaan Kissaan. Kollegat tarjosivat mulle drinkkejä sekä sain heiltä lahjaksi kohtalokkaan kauniin, lusikkaan (!) tehdyn kaulakorun ja taidepostikortin.

Eikä kirjastourani loppunut tähän, koska sain eilen kuulla, että jatkan sinne vielä keikkatyöläisenä. Mun ja valokuvaajamme pitää ainakin saada tarinalaatikko-sarjamme valmiiksi. Käyn tuon projektin takia tekemässä haastatteluja kaikissa Helsingin 35 kaupunginkirjastossa, ja vielä on seitsemän kirjastoa jäljellä. Olen myös suunnitellut alkavani opiskella informaatiotutkimusta, ainakin perusopintojen verran, jotta voin työllistyä esimerkiksi kirjastoissa.

Läksiäislahjani, jonka sain The Ounce -teepuodin paperikassissa.

Potretti-riipus on Muumurun mallistoa.

Virve oli ostanut kaulakorun sekä kirjoittanut kortin taakse hienon lainauksen Tove Janssonilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti