Suositut tekstit

torstai 24. marraskuuta 2011

Uusi sushibaari Punavuoressa jatkaa äidillistä linjaa

Mun avocado-makit ja tofu-misokeitto, ja takana Annastiinan California-makit.

Testasin tällä viikolla ystäväni Annastiinan kanssa Iso-Roobertinkadulle vastikään avatun pienen sushiravintolan nimeltä Miyako - Mama's Sushi Bar. Hassua sinänsä, mutta paikalla on sama omistaja kuin 200 metrin päässä olevalla yökansan klassikolla, Big Mama's -pitserialla. Ne muodostavat yhdessä Mama's Food -yrityksen.

Alkupalaksi söimme perinteiset tofu-misokeitot, joihin tofu-lisä toi enemmän ruokaisuutta. Tilasin tuorejuustoa, kurkkua, avocadoa ja merilevää sisältävät kasvismakit, jotka olivat oikein mehukkaita. Tuorejuusto toi niihin jännän täyteläisen ja voimaisen maun. Miyakoon ei tosin kannata tulla, jos on sudennälkä, koska useita sushiannoksia keräämällä hinta kohoaisi nopeasti hyvin korkeaksi. Jälkiruuaksi söin erikoista ja erittäin hyvää vihreä tee -jäätelöä, joka oli vain aavistuksen makeaa.

Ulkomaalainen henkilökunta oli todella sydämellistä ja juttelevaista. Sain jälkiruuaksi toisen kahvikupin ilmaiseksi, sekä Annastiina sai ilmaiseksi jasminiteetä. Saimme molemmat vielä ilmaiseksi suklaakonvehdit.

Vihreä tee -jäätelö on parempaa kuin vihreä tee, josta en juomana niin välitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti