Suositut tekstit

perjantai 30. syyskuuta 2011

Kiitos posteljoonille!

Well, well... Mitä posti tänään toikaan minulle Amazonista. ;) Tosin en tiedä, kestääkö sydämeni nyt näiden romanttisten tyttörakkauselokuvien katsomisen. Ajattelin tänään katsoa kirjastosta lainaamani Footloose-elokuvan (1984), koska tanssielokuvat nuorista kapinallisista aina piristävät. Lisäksi mulla on sushia ja sipsejä, mitä muuta flunssainen ihminen voi toivoa? Ai niin, nautin myös ison pehmistuutin Espan puistossa auringon paisteessa - parasta hoitokeinoa.


Posti toi mulle tällä viikolla myös Image-lehden, jonka kannessa tavallisesti superfemme Chisu poseeraa yllättäen näyttäen ihan daikilta! Cool. Chisun kolmas levy Kun valaistun ilmestyy muuten kauppoihin 5.10.!!! Laulajatar on ollut tehokas.

Homostelupakettiini kuuluu myös uusin Normihomolehti. Siinä muuten mainitaan Ruotsissa juuri nyt leffateattereissa pyörivä söpö tyttörakkauselokuva Kyss mig (englanniksi With Every Heartbeat). Ruotsalaisessa elokuvassa keski-ikäinen mies ja nainen menevät naimisiin, ja heidän aikuisista tyttäristään tulee siskopuolet, jotka myös ihastuvat toisiinsa. Mukavaa, että tytöt ovat kerrankin samanikäisiä kuin itse olen eli kolmekymppisiä, eivätkä siis teinejä tai paljon vanhempia. Tuleekohan leffa teatterilevitykseen myös Suomessa? Ainakin elokuvan voi varata dvd:nä netistä cdon.comin kautta, jos ei muuta.

Kyss mig
Kyss mig -leffan traileri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti