Suositut tekstit

tiistai 6. syyskuuta 2011

Lontoo valokuvin

The London Eye päässäni
 Hello hello!

Kotona jälleen. Palasin tosiaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Nyt olen "kotiarestissa", koska loukkasin molemmat jalkani matkalla... Ei mitään vakavaa, kävelin vain niin paljon, että sain kantapäihini ja varpaisiini paljon vesirakkuloita, jotka kipeästi puhkesivat. Yh. Olen kävellyt sunnuntaista lähtien linkkaamalla, joten tein tänään töitä etänä.

Matka oli todella runsas, inspiroiva ja hauska!! Reissu todellakin toteutti odotukseni, vaikka kommelluksiakin sattui paljon ja Iriini parka sairastui lauantai-iltana. Juhlimme, kävimme museoissa, teattereissa, kaupoissa ja ulkona syömässä, herkuttelimme piknikillä... Suurimman osan kokemistani paikoista voitte nähdä ottamissamme valokuvissa. Vain joistakin kaupoista, kahviloista ja pubeista en ottanut kuvia.

Mulla ei ole myöskään valokuvia itä-lontoolaiselta indiehenkiseltä queer-klubilta, Vogue Fabrics -yökerhossa olleelta Booby Hatch -klubilta, jolla kävimme perjantaina juhlimassa. Siellä oli paljon hyvännäköisiä hipsterilepakoita. Kävimme myös lauantaina Sohossa sijaitsevassa Lontoon kuuluisimmasta lesboyökerhosta Candy Barissa, jossa kuvataan myös tosi-tv-sarjaa paikan työntekijöistä ja asiakkaista (lauantaina ei tosin näkynyt kameroita).

Täytyy sanoa, että nuo lepakkopaikat tekivät muhun suuren vaikutuksen. Candy Bar oli täpöytäynnä jo yhdeksältä illalla, porukka oli hyväntuulista enkä ole koskaan nähnyt niin paljon niin kauniita nuoria naispareja... L-koodi todella heräsi eloon Candy Barissa! Juttelin siellä New Yorkista Lontooseen lomalle tulleen parikymppisen naisparin kanssa. He olivat jo kolmatta iltaa peräkkäin juhlimassa Candy Barissa ja edelleen täynnä energiaa. Ulkomailla ylipäätään aina yllättyy positiivisesti siihen kuinka puheliaita ja ystävällisiä monet tuntemattomat ovat, jo kaupankassoista lähtien.

Ehdin myös jo Iriinin ja Leen luona nähdä australialaisen ovelan elokuvan Griff the Invisible, joka näytetään tämän kuun lopulla Rakkautta ja anarkiaa -festareilla.

Olkaa hyvä, täällä valikoima Lontoosta ottamistani valokuvista!

4 kommenttia:

 1. Mää oon käynny Lontoossa paristi, mutta en oo kokenu siellä mittää lesboa.. lukkuunottamatta yhtä metron rullaportaissa vaihettua pitkää katsetta. Kiva kuulla sinun kokemuksista ja nähhä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Thanks, kiva kuulla! :)

  Lontoo on kyllä oikea gay-elämän keskus, mutta oikeiden paikkojen löytäminen vaatii tutustumista matkaoppaisiin ja nettisivuihin etukäteen. Ainakin monen kahvilan ja kaupan ohitse vain kävelisi muuten tajuamatta mitään.

  Heh, unohdin mainita tuossa päivityksessäni, että Candy Barissa esiintyi myös hemaiseva tankotanssija, joka antoi yhdelle naisasiakkaalle sylitanssia ja riisui oman yläosansakin pois! En ole Suomen baareissa nähnyt naistanssijoita nännit paljaina, huh.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kuvapäivityksestä, oli piristävä!

  Hih, mulla on joitain ihan samoja kuvia museoiden näyttelyistä, olin Lontoossa joskus 90-luvulla :D  N.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että tykkäsit kuvista! :) Noista kuuluisimmista museoista on varmaan monella kuvia kotialbumeissaan, heh. Hauska tietysti ajatella, että on kiertänyt samoissa hienoissa paikoissa kavereidensa ja tuttaviensa kanssa, vain eri aikaan.

  Jos olet Niina, niin sähän olit Lontoossa myös 2000-luvulla Marjon kanssa! :)

  VastaaPoista