Suositut tekstit

torstai 12. tammikuuta 2012

Jääprinsessa mä oon...

Rautatieaseman Jääpuisto puoli kuuden maissa illalla, vaikka näyttääkin ihan yöltä.
Korkkasin eilen Rautatieaseman Jääpuiston ystäväni Hanna S:n kanssa. Käyn yleensä joka talvi luistelemassa Jääpuistossa kerran tai kaksi, yleensä jo ennen joulua. Nyt halusin odottaa lumikelejä - ja sainkin kyllä odottaa... Eilinen oli yhtä jännäämistä kun päivä alkoi vesisateella, mutta muuttui sitten onneksi lumisateeksi.

Valitettavasti ehdin luistella vain noin kaksikymmentä minuuttia kun jalkapohjani tulivat niin uskomattoman kipeäksi, etten voinut enää jatkaa. En tiedä mikä on syy kipuun, mutta niin on käynyt ennenkin. Ehkä syyllisiä ovat yläasteella ostetut luistimeni, jotka ovat siis ainakin jo 15 vuotta vanhat eivätkä enää ole parhaassa terässä. Täytyy ensi kerralla vuokrata Jääpuistosta menopelit! Eilen en voinut tehdä muuta kuin mennä Hannan kanssa jo ennen aikaisesti Jääpuiston kahvilaan herkuttelemaan... Ja kävimme vielä ennakkoäänestämässä.

Suosittelen Steissin Jääpuistoa, koska sinne on niin nopea mennä ja siellä saa luistella Helsingin monumenttien keskellä. Lisäksi Jääpuiston Robert's Coffeessa on todella herkullinen ja laaja tarjonta kakkupaloja ja erikoiskaakaoita, joista on vaikea valita mieleisensä!


Hieman tärähtäneitä mutta tunnelmallisia kuvia jäältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti