Suositut tekstit

sunnuntai 21. elokuuta 2011

"I wanna take you to a gay bar, gay bar, gay bar"

yökerho K23 kadultapäin, kuva on Ranneliikkeen-jutusta.

Nyt on sitten testattu Helsingin uusin homoyökerho K23, joka avattiin 4. elokuuta. Pieni yökerho sijaitsee Kampin kauppakeskuksessa Tavastiaa vastapäätä. Emme eilen pystyneet millään muistamaan, mikä baari tai kauppa tilassa on sijainnut aikaisemmin.

K23 on kuin DTM pienoiskoossa. Henkilökuntakin on sama ja juomien hinnat yhtä korkeat. Mansikkamargarita oli herkullista. Musiikki oli tanssittavia pop-hittejä, kuten Lady Gagaa ja Kylie Minogueta. Erona on se, että asiakkaiden toivotaan olevan vanhempia kuin DTM:ssä. Kuitenkin eilen seuralaiseni pääsi kevyesti sisään, vaikka hän täyttää 23-vuotta vasta kuukauden päästä. Olimme todella positiivisesti yllättyneitä, koska K23 on mainostanut kaikkialla, ettei sinne pääse kukaan alle 23-vuotias. Tosin syy leväperäiseen papereiden katsomiseen selvisi sisällä, koska paikka ei ollut läheskään täynnä, vaikka oli lauantai-ilta ja kello yli puolenyön. Vastapäätä jono Tavastian Lauantaidiscoon sen sijaan kiemurteli pitkänä. Mekin kävimme myös Tavastian jonossa, mutta jono liikkui tuskastuttavan hitaasti, joten luovutimme. K23:ssa välkkyivät kunnon discovalot, ja ehdimme olla paikassa vain tovin kun lähellämme tyttö sai epilepsiakohtauksen ja kaatui lattialle...

Kuitenkin, K23 oli mielenkiintoista nähdä. Epäilen vain, ettei se pysy kauan pystyssä kun siellä oli sen verran hiljaista.

K23 sisältä, kuva otettu Cityn lehtijutusta
Helsingin Ravintolapäivä on jäänyt multa tänään väliin, koska heräsin vasta neljältä iltapäivällä! Lepo tuli kyllä tarpeeseen. Eilen oli oikea superlauantai: perhelounas, enon 50-vuotisjuhlat, kahvittelua serkun luona Puotilassa, biljardinpeluuta Bar Chaplinissa, mun luona Tallinnan erikoisuuksien Kiss-siidereiden nauttimista,  K23, Motellet-yökerho (hiljainen yökerho taitaa olla menossa konkurssiin - jostain syystä yksikään yökerho ei selvisi tuossa kulmassa) ja jatkot. Toivon, etteivät naapurini ole traumatisoituneet musiikin soittamisesta täysiä puoli seitsemältä aamulla...

2 kommenttia:

  1. K23:n paikalla oli aiemmin cocktailbaari Crush. Oliko paikka hyvä tai huono en osaa sanoa - en käynyt sisällä, koska ei oikein ollut mun paikkani. Kuten ei varmaan K23:aan.

    VastaaPoista
  2. Juha, sun blogikommentit ovat aina yhtä ei-innostuneita kaikesta! :-b Mutta kiitos tiedosta, en tainnut sitten itsekään käydä Crushissa, vaikka cocktailbaari kuulostaakin hyvältä.

    VastaaPoista