Suositut tekstit

keskiviikko 17. elokuuta 2011

"Elokuu on ihmisen parasta aikaa"

Gigola
Perjantaina se alkaa!! Siis Espoon Ciné. Rakastan festareiden eläväistä tunnelmaa, Ciné-teltan kahvilaa, festarielokuvia, 1950-luvun leffateatteria Kino Tapiolaa, Tapiolan valkoista keskustaa, ystävien kanssa leffoista juttelemista, tuttuihin törmäämistä...

Viime kesänä olin Espoon Cinéssä talkoolaisena, mutta tänä kesänä olen jo päivätöissä toisaalla. Nyt voinkin mennä katsomaan juuri ne elokuvat jotka haluan kun ei ole elokuvien kanssa päällekkäisiä työvuoroja festareilla. Ostin Espoon Cinén sarjakortin heti kun liput tulivat myyntiin. Menen katsomaan kuusi elokuvaa, joihin sisältyvät kaikki neljä Pink Zone -sarjan tyttörakkauselokuvaa. Tosin aika kylmää menoa taitaa olla luvassa, koska kaksi näistä tyttöelokuvista kuvaa parisuhteen päättymistä, yksi sarjaviettelijää ja yksi taas kaapista ulos tuloa vasta 70-vuotiaana... Mutta on todella hienoa, että Espoon Cinéssä on joka vuosi tämä Pink Zone -sarja (joka siis sisältää myös mieshomoelokuvia, joita en tällä kertaa valinnut). Olen iloinen lisäksi siitä, että valitsemistani elokuvista viidessä on englanninkielinen tekstitys, koska pelkästä englannin kielisestä puheesta mulla menee aina välillä jotain ohitse.

Olethan jo hankkinut leffalippusi? Espoon Cinéen pääsee kätevästi maksuttomalla festartibussilla Kampista aina puolelta. Lisäksi leffat maksavat lähes puolet vähemmän kuin Finnkinolla ja sisältävät paljon erikoisuuksia.

Fjellet / The Mountain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti