Suositut tekstit

torstai 2. kesäkuuta 2011

Kohtalokkaat naiset kesällä Teemalla

Kesällä telkkarista ei tule pelkästään roskaa, vaan myös laatuohjelmia. Ja nyt on aikaa katsoa uusintana se klassikkoelokuva, jota ei talvella kerennyt. Kun uimarannalta ja terasseilta ehtii, niin telkka vain auki. ;-)

"Maailmankuulu brittiläinen ballerina Margot Fonteyn oli 40-vuotiaana saavuttanut jo kaiken mahdollisen, ja naisen uran balettitanssijana arveltiin olevan päätöksessä."
Yle Teemalla on kolme kuukautta kestävä Naisten kesä -elokuvasarja. Keskiviikkoisin on Erityisiä naisia -elokuvasarja, joka alkoi eilen kiintoisalla ja synkällä tuoreella saksalaisella tv-elokuvalla Romy Schneiderin elämä, joka kertoi Sissi-elokuvien tähdestä. Elokuva näytetään uusintana lauantaina kuudelta. Aion jatkaa balettielokuvieni sarjaa katsomalla ensi viikon keskiviikkona Teemalta toisen uuden tv-elokuvan: Margot Fonteyn, ballerinan unelma. Elokuva kertoo brittiläisestä maailmankuulusta balleriinasta. Ah.

Sunnuntaisin kuudelta alkaa Teeman sarja Kohtalokkaat naiset, johon kuuluu muun muassa kolme Elizabeth Taylorin tähdittämää filmiä. Merkkaahan ylös kalenteriisi!
Kohtalokkaat naiset -sarjaan kuuluu esimerkiksi Alfred Hitchcockin jännityselokuva Rebekka (Rebecca, 1940), jonka taustalla on Daphne du Maurierin samanniminen romaani ja Siniparta-satu. Olen nähnyt elokuvan pari kertaa, ja suosittelen! Kirja odottaa vielä yöpöydälläni... Rebecca on muuten hämmentävän suosittu nimi elokuvissa ja romaaneissa.
Heleää Helatorstain jatkoa kaikille! Lähden kohta laivaterassille kavereiden kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti