Suositut tekstit

torstai 2. kesäkuuta 2011

Kauppa on nyt auki, ja ihana onkin!

Kesä on ollut erittäin tarkka aikataulusta kun juuri eilen 1. kesäkuuta oli hellepäivä! Laitoin töiden jälkeen päälle kesämekkoni ja olin paljain säärin, joten suvi on virallisesti alkanut.

Jatkan nyt taas tavarataivas-päivitysteni tekemistä... Eilen illalla oli tosiaan Outin ja Hennan Fox & Rabbit -lifestylepuodin avajaiset, joissa riitti väkeä, kukkia, tarjoiltavaa ja ihasteltavaa paikan tuotteissa. Paikan remontti oli juuri saatu valmiiksi ja kaikki hohti uutuuttaan. Hellepäivä sai vieraat levittäytymään kadulle kaupan eteen. Viihdyin siellä itsekin Vilman kanssa muutaman tunnin ajan jutellen kavereiden kanssa ja vähän shoppaillenkin.

Tässä on pieni kuvakoosteeni supersöpöstä puodista.

Vaasankatu 6
00500 Helsinki

avoinna:
ke-pe 14-19
la 12-16Shakkilaudan päällä koruja! Toin Vilman kanssa vaaleanpunaiset kukat.

Tässä on mukava istahtaa ja levätä. Onnistuin ottamaan kuvan kun sohvasänky oli hetken aikaa tyhjä. Ihana tapetti!!


Tarjoiltavat olivat jo loppuillasta aika loppu, mutta ne olivat herkullisia. Laitila taas tarjosi ilmaiset juomat - paljon pieniä samppanja-pulloja ja nostalgisia limuja!

Outin tekemiä uniikkeja Onneli-tuotemerkin pupuja, joiden jokaisen mukana tulee oma tarina.

Lompakot on tehty vanhojen nojatuolien nahasta! Lompakot ja samalla tavalla kierrätysmateriaalista valmistetut käsilaukut olivat kauniita, mutta myös kalliita...

pupujusseja ja mitä erikoisemman muotoisia saippuoita: mehujäitä, leivoksia, ja suorakulmioita, joissa oli vanhanajan kohokuvioita mm. kahvikupeista!

Taikkilaisen opiskelijan Kallio-kierros-peli on mahtava idea!

Heh, ostin tämän valokuvan kehyksissä itselleni. Ihailin sitä jo joulukuussa Iso-Roban We Got Beef -baarin taidemarkkinoille, mutta silloin shoppailin niin paljon muutenkin, etten enää raaskinut ostaa taulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti